Съдът в Лозана присъди Георги Христов на Левски

Арбитражният спортен съд в Лозана потвърди решенията на българските институции Георги Христов да бъде играч на Левски, съобщава "Дарик Радио". Съдът приема, че случаят не е в неговата юрисдикция и не може да го разглежда, което на практика означава, че Ботев губи делото и на тази инстанция. Освен това пловдивският клуб се задължава да плати разноските по разглеждането на случая и 4 хиляди швейцарски франка адвокатски такси. Още от миналото лято Ботев оспорваше трансфера на футболиста при сините и след като мина през Арбитражна и Апелативна комисия, сезира и Арбитражния спортен съд в Лозана.

Съдът в Лозана присъди Георги Христов на Левски
Арбитражният спортен съд в Лозана потвърди решенията на българските институции Георги Христов да бъде играч на Левски, съобщава "Дарик Радио".
 
Съдът приема, че случаят не е в неговата юрисдикция и не може да го разглежда, което на практика означава, че Ботев губи делото и на тази инстанция.

Освен това пловдивският клуб се задължава да плати разноските по разглеждането на случая и 4 хиляди швейцарски франка адвокатски такси.

Още от миналото лято Ботев оспорваше трансфера на футболиста при сините и след като мина през Арбитражна и Апелативна комисия, сезира и Арбитражния спортен съд в Лозана.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки