Веселин Минев на изследвания в Агия Напа, отново не тренира

Защитникът на Левски Веселин Минев пропусна и днешната тренировка на отбора в Кипър, съобщава официалният сайт на клуба. Минев посети болницата в Агия Напа за изследване заради болките в лявото коляно, които го измъчват в последните дни

Защитникът на Левски Веселин Минев пропусна и днешната тренировка на отбора в Кипър, съобщава официалният сайт на клуба. Минев посети болницата в Агия Напа за изследване заради болките в лявото коляно, които го измъчват в последните дни. Резултатите от тестовете показаха, че травмата на защитника не е сериозна и се очаква в най-скоро време той отново да бъде готов за пълноценни натоварвания.

„Сините" имаха тежка и интензивна кондиционна тренировка тази сутрин. Футболистите направиха по три основни бегови серии серии, последната от които пропуснаха Георги Иванов, Йордан Милиев и Шакиб Бензукан. Всички останали играчи продължиха да се готвят на пълни обороти.

Следобяд "сините" няма да тренират, а ще гледат видео. Мирослав Иванов, който от вчера се готви с кипърския първодивизионен АЕП, ще остане на проби в тима от Пафос и утре. На този етап Иванов оставя добри впечатления с изявите си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки