Спартак (Плевен) започна подготовка, играчите с празни джобове

Двадесет футболисти се събраха на стадион 'Плевен", между които нямаше нови, а отсъстваха Цветомир Панов, който отиде в Литекс, и разтрогналият Емилиян Иванов.

След дълго ходене по мъките, днес футболистите на Спартак (Плевен) започнаха подготовка за пролетния полусезон във втория ни футболен ешелон, предаде кореспондентът на Novsport.com.  

 

Двадесет футболисти се събраха на стадион 'Плевен",  между които нямаше нови, а отсъстваха Цветомир Панов, който отиде в Литекс, и разтрогналият Емилиян Иванов. 

 

Президентът на клуба Пламен Николов заяви, че  касата на клуба е празна, а ако не се намери помощ отборът може да преустанови провеждането на зимната подготовката от началото на февруари.

 
Той е получил е уверение от общината, че ще получат финансова подкрепа. В противен случай Пламен Николов е готов да подари отбора на общината, или на който може да го издържа. Нови попълнения разбираемо няма, с  изключение на няколко юноши от школата.
 
 
За момента са уговорени само 4 контроли - по две с Чавдар (Бяла слатина) и Белите орли. Наставникът на тима Красимир Бислимов е рзговарял и с Любимец,но засега няма потвърждение.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки