ЦСКА поиска бивша звезда на Интер

ЦСКА иска бившия халф на италианския колос Интер Стефан Далма, пише "Топспорт". В момента полузащитникът играе в родината си с екипа на Сошо. Ако французинът, който е роден на 16 февруари 1979 година в Жуан ле Тур, акостира на "Армията", той ще бъде вторият представител от страната на "петлите", играл за Интер и ЦСКА. Първият бе Беноа Кое. Футболната биография на Далма е изключително пъстра. Той преминава последователно през Шатору, Ланс, Марсилия, ПСЖ, Интер, Тотнъм, Тулуза, Сантандер и Бордо. Досега в Сошо има 14 мача с 1 гол и 3 асистенции. Далма играе като дефанзивен халф, както и като ляв външен полузащитник. Потенциалният футболист на "армейците" има две купи на френската лига - 1999 с Ланс и 2007 с Бордо. Неговите двама братя Уилфред и Сирил също са професионални футболисти. Роденият през 1982 година Уилфред в момента се състезава за белгийския шампион Стандард Лиеж, а другият е в Монако. Освен преговорите за Далма в Кипър продължават и разговорите за друг французин - Джонатан Асус от Макаби (Тел Авив).

ЦСКА иска бившия халф на италианския колос Интер Стефан Далма, пише "Топспорт". В момента полузащитникът играе в родината си с екипа на Сошо. Ако французинът, който е роден на 16 февруари 1979 година в Жуан ле Тур, акостира на "Армията", той ще бъде вторият представител от страната на "петлите", играл за Интер и ЦСКА. Първият бе Беноа Кое.

Футболната биография на Далма е изключително пъстра. Той преминава последователно през Шатору, Ланс, Марсилия, ПСЖ, Интер, Тотнъм, Тулуза, Сантандер и Бордо. Досега в Сошо има 14 мача с 1 гол и 3 асистенции. Далма играе като дефанзивен халф, както и като ляв външен полузащитник. Потенциалният футболист на "армейците" има две купи на френската лига - 1999 с Ланс и 2007 с Бордо. Неговите двама братя Уилфред и Сирил също са професионални футболисти. Роденият през 1982 година Уилфред в момента се състезава за белгийския шампион Стандард Лиеж, а другият е в Монако.

Освен преговорите за Далма в Кипър продължават и разговорите за друг французин - Джонатан Асус от Макаби (Тел Авив).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки