Янек Кючуков: Амбицията ми е да върна Марек в "А" група

Един от братовчедите Кючукови - Янек заяви за Novsport.com, че завръщането му заедно с Анжело в Марек е свързано с това любимият и на двамата отбор отново да играе футбол с марката "А" група.

Един от братовчедите Кючукови - Янек заяви за Novsport.com, че завръщането му заедно с Анжело в Марек е свързано с това любимият и на двамата отбор отново да играе футбол с марката "А" група.

"Това е единствената причина да облечем отново екипа на Марек", коментира един от тарторите в дупнишкия тим.

Опитният футболист заяви, че е наясно с реалността и на този етап се надява Марек да спаси от изпадане от "Б" група и от догодина да се гонят високи цели. Според него е недопустимо познато име в българския футбол, като Марек да няма една спечелена победа в първенството и да заема незавидното преддпоследно място във втория ешелон със спечелинете едва 4 точки. Оптимизмът на Янек е подплатен и от  това, че начело на отбора е треньор като Атанас Джамбазки.


" Атанас Джамбазки е човек, когото страшно уважавам и разбира от работата си. Надявам се да работим заедно и да извадим Марек от калта", каза Янек Кючуков.

Той сподели мнението си относно отличните условия от зимния лагер в Сандански на който в момента е отбора. Според него не е отсядал в такъв хотел, като "Медите" дори, когато е бил играч в "А" група. Терените на които тренираме също са добри за тези условия", коментира още играчът.


В заключение Янек Кючуков каза, че са изгладили взаимоотношенията си с президента на клуба Йордан Андреев и атмосферата в отбора е отлична. Днес двамата Янек и Анжело Кючюкови, както и другият опетен играч Емил Тодоров ще пропусната първата контрола на своя отбор срещу Малеш, като тренъорът ще даде шанс на някои от младоците, които са на проби в отбора да покажат своите качества. Проверката Марек-Малеш (Микрево) е насрочена за днес от 15.00 часа на терена в с. Дамяница.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки