Касияс: Предпочитам титлата в Шампионската лига повече

„Нашата цел е да направим задачата на Барселона по-трудна в Испания”, каза той

Касияс: Предпочитам титлата в Шампионската лига повече

Вратарят на Реал (Мадрид) Икер Касияс каза, че предпочита да спечели повече титлата в Шампионската лига, отколкото трофея в Примера дивисион.

 

„Белия балет” среща Ювентус на полуфиналите в най-престижната клубна надпревара. Първият двубой е в Торино. В Испания пък отборът се намира на второто място на две точки зад Барселона, като останат още пет мача да края на първенството.

 

„В Ла Лига зависим от други отбори, докато в Европа всичко е в наши ръце. Именно заради това избирам титлата в Шампионската лига пред тази в нашето първенство. Треньорът ни каза, че е по-лесно да спечелим купата в Европа, именно защото всичко зависи от нас. Реално всеки полуфиналист има своя шанс, ние ще се опитаме да не го пропуснем”, каза той.

 

Касияс говори и за предстоящия двубой със Севиля в Примера.

 

„Те са много силен отбор. Също са на полуфинал в Европа и се борят за място, което ще им даде място за участие в Шампионската лига догодина. Ще бъде интересен мач за феновете. Дано ние спечелим трите точки”.

 

„Нашата цел е да направим задачата на Барселона трудна. Ако победим срещу Севиля, това ще ни даде допълнителен стимул да продължим да се борим”, добави Касияс. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки