Буфон жегна Фърги за Погба: В Манчестър са се нуждаели от очила

"От много години съм във футбола и по-странно решение не съм виждал", коментира вратарят освобождаването на французина от "Олд Трафорд"

Буфон жегна Фърги за Погба: В Манчестър са се нуждаели от очила
Хората в Юнайтед сигурно не са били наред, след като не са направили всичко възможно, за да задържат Пол Погба. Тогавашният мениджър – легендарният сър Алекс Фъргюсън сигурно пък не си е носил очилата, когато е гледал младия французин на тренировките. Мнението е на знаменития вратар на Ювентус и съотборник на Погба при "бианконерите" – Джанлуиджи Буфон.
 
Френският полузащитник премина в редовете на шампиона в последните четири години на Италия със свободен трансфер през 2012 г. В момента той е искан от реал (Мадрид), Челси, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.
 

"От много години съм във футбола и по-странно решение не съм виждал. Още в началото видяхме за какъв играч става въпрос, при това ни бяха нужни само няколко тренировки. Не знам какво се е случило в Манчестър – дали хората от ръководството нещо не са били в ред в точния момент или пък не са си носили очилата. Но никога не съм виждал футболист, който на такава възраст да има толкова качества и опит. Погба може да прави неща, които дори и Лионел Меси и Кристиано Роналдо не могат", заяви Буфон пред Daily Express. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки