Георги Марков: Притеснявам се да не загубим феновете

„Искаме си лиценза за А група, това е най-важната цел пред клуба ни”

Георги Марков: Притеснявам се да не загубим феновете

Изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков изрази опасенията си, че клубът може да загуби доверието на феновете. Той коментира и как се отразява върху самия него и върху здравословното му състояние случващото се в "Надежда". Както е известно, за момента червено-черните са без лиценз за А група. Очакванията са обаче, че Изпълкомът ще пусне железничарите. Те трябва да предоставят документ от НАП за разсрочване на дълга си, като плащанията по него ще се следят от одит на БФС. Засега Локо удря на камък.

"Опитвам се да си пестя нервите и да пазя здравето си, но трябва да сте наясно, че напрежението е огромно. Жалко е, че пропуснахме да участваме в Европа, въпреки че завършихме на едно чудесно място в класирането. Евротурнирите обаче не ни касаят. Искаме си лиценза за А група. Това е най-важната цел пред клуба ни. Не зная кой има полза от всичко това, което се случва с Локомотив, но ще е повече от жалко да спрем да съществуваме. В последните години и без това позагу-бихме доверието на част от феновете, но това вече би било крайната точка и се притеснявам да не се случи окончателно", коментира шефът на столичани, цитиран от „Тема спорт”.

В същото време стана ясно, че Локо Сф е постигнал договорка с голяма част от играчите, чиито договори изтичат, да останат за още един сезон. Със сигурност напускат Гъргоров и Старокин. Клубът вече реди и два лагера за лятната подготовка, която започва на 15 юни (понеделник). Те най-вероятно ще са във Велинград и Банско.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки