Чезари: Тандем Божков-Ганчев или някой от тях самостоятелно

"Задължително трябва да се намери начин ЦСКА да го има"

Чезари: Тандем Божков-Ганчев или някой от тях самостоятелно

Бившият член на УС на ЦСКА Лъчезар Николов заяви пред "Тема Спорт", че най-добрите варианти за бъдещето на клуба са два - или преобразуване на Литекс и финансиране от страна на Васил Божков и Гриша Ганчев, или някой от тях да се захване самостоятелно със спасението на ЦСКА.

"Задължително трябва да се намери начин ЦСКА да го има. Лошото е, че не остана никакво време. В понеделник е жребият за евротурнирите и ако Литекс не се откаже от участие, е ясно, че плановете за преобразуване пропадат. Най-доброто за ЦСКА е Божков и Ганчев да влязат в един невероятен тандем. Никой друг не е получавал такова доверие - всички фракции обявиха подкрепа към тях. Оттук насетне остава те двамата да се разберат. Стоим и чакаме действията им. Но време не остана и моментът е опасен", каза Чезари.

"Ако Божков и Ганчев не постигнат споразумение, то поне един от тях да се заеме с клуба. Ние ги искаме в тандем, но в случай, че не могат, се надявам, че някой от двамата ще поеме щафетата да направи нов ЦСКА. Това са вариантите. Разчитаме, че желанието на двамата да влязат в ЦСКА ще надделее над всички препятствия", заяви още Николов.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки