Домовчийски пред завръщане в Ботев

Освободеният от Левски нападател има оферта и от гръцки клуб

Домовчийски пред завръщане в Ботев

Валери Домовчийски може отново да облече екипа на Ботев Пловдив. 28-годишният нападател изкара миналата кампания в Левски, но си тръгна от "Герена" за­ради орязването на заплати­те в клуба и стана свободен агент. Домовчийски в мо­мента изчаква оферти, надя­вайки се отново да си наме­ри клуб в чужбина. Той има предложение от гръцки тим, но към момента не го удо­влетворява.

В момента най-актуал­ният вариант пред него е пак да облече жълто-черната фланелка. Треньорът Петър Пенчев търси офанзивни футболисти и най-ве­че заместник на опитния Иван Цветков, който реши да приключи състезателна­та си кариера. Освен това Ботев може да продаде Цветелин Чунчуков на Лудогорец, а към Александър Колев има интерес от Левски, пише в. "Тема Спорт".

Домовчийски беше в Бо­тев до февруари миналата година, когато двете стра­ни се разделиха по взаимно съгласие. Юношата на Мари­ца пристигна при канарче­тата през лятото на 2013 година, като записа 17 мача, в които отбеляза 3 попаде­ния. Най-запомнящият се мо­мент на Домо с екипа на пловдивчани бе в двубоя с Щутгарт от третия пред­варителен кръг на Лига Евро­па, когато успя да се разпи­ше във вратата на немци­те. След това нападателят изкара няколко месеца в Чер­но море и през лятото на 2014-а се върна на „Герена".

През тази седмица на Коматево очакват към отбора да се присъедини уругвайско крило. Въпросният футбо­лист, с когото Петър Пен­чев планира да подпише до­говор, е на 24 години. Той притежава и европейски пас­порт. "Жълто-черните" няма да плашат пари за привлича­нето му, тъй като играчът е свободен агент. Пловдив­чани обаче отказват да на­зоват името му, преди той да се е присъединил към от­бора.

"Канарчетата" следят си­туацията и около халфове­те Стефан Велев, който на­пусна Левски, Борис Галчев от ЦСКА и Петър Златинов, който е свободен агент.

Французи и белгийски искат талант на Ботев (Пд)

Кристиан Нвачукву е следен от чужбина

Керкез негодува срещу съдийството за мача с Черно море

Треньорът на Ботев (Пловдив) очевидно не бе напълно доволен

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Керкез: Заслужавахме да победим, получи се приятен мач

Треньорът на Ботев (Пловдив) похвали противника

Керкез призна: Преговаряме с ЦСКА за Шопов

Треньорът на Ботев (Пловдив) не крие, че иска халфа

Ботев (Пловдив) и Хебър завъртяха 0:0 на Коматево

Двата тима така и не успяха да се победят

Ботев (Пловдив) ще подпише с трима на проби

Това призна треньорът на отбора Душан Керкез

Керкез: Ръководството прави всичко по силите си, за да привлече защитник

Треньорът на Ботев (Пловдив) остана доволен от успеха над датския Вейле

Николов: Надявам се Ботев (Пловдив) да бъде трамплин за Европа

Новият нападател на "канарчетата" е ентусиазиран от трансфера си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки