Петя Неделчева: Надявам се в скоро време да се появи достойна конкуренция

Не мога да кажа, че има някаква конкуренция през последните 8 – 9 години, но се надявам за в бъдеще да се появят още перспективни състезатели и така двубоите ще станат още по-интересни. Това заяви най-добрата ни бадминтонистка Петя Неделчева, след като бе отличена като състезател номер 1 от Българската федерация по бадминтон.

Петя Неделчева: Надявам се в скоро време да се появи достойна конкуренция

Не мога да кажа, че има някаква конкуренция през последните 8 – 9 години, но се надявам за в бъдеще да се появят още перспективни състезатели и така двубоите ще станат още по-интересни. Това заяви най-добрата ни бадминтонистка Петя Неделчева, след като бе отличена като състезател номер 1 от Българската федерация по бадминтон, предаде репортер на Novsport.com.

„Общо взето съм доволна от годината, която изпратихме, не мога да кажа, че беше неуспешна. В момента се радвам, че няма контузии и се надявам, че ще започнем тази година с добри резултати”, обобщи Неделчева.

„Според мен целта, да завоювам златен медал от Световното първенство е съвсем достижима. В момента съм 13-а в света. Ако до август, успея да вляза в осмицата, където бях преди де години, ще ми е много по-лесно. Догодина имаме и Европейско първенство и тогава ще гоним титла”, обяви най-добрата състезателка по бадминтон.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки