Илиев определи първия състезателен ден от рали "Сливен" като успешен (аудио)

Лидерът в националния шампионат на България е на челната позиция в ралито за момента

Илиев определи първия състезателен ден от рали "Сливен" като успешен (аудио)

Лидерът в националния шампионат на България и временен водач в класирането на рали “Сливен” Димитър Илиев обяви след първия състезателен ден от надпреварата, че отчита днешния ден като успешен, след като е на лидерската позиция за момента. Той е доволен от конкуренцията, която има в лицето на втория в класирането Петър Гьошев, предаде кореспондента на Novsport.com в Сливен.

“През цялото време с Гьошев бяхме на много малки разлики. Това, че той допусна грешка и спука гума е напълно нормално за рали спорта. Нямаме технически проблеми с автомобила. Публиката тук е страхотна, а феновете са верни и стоят в Балкана”, поясни още Илиев.

Пилотът изрази становище, че с прекрасните отсечки, които притежава рали Сливен, каквито и да са промените на организаторите, то надпреварата винаги ще бъде атрактивна.

”Бих предложил на организаторите отсечката “Българка” да се обърне на спускане, което ще доведе до нещо уникално. Сливенското рали притежава най-доброто трасе и днес си припомних, че тук е невероятно. За специалния етап видях, че той е пълен със зрители и мисля, че трябва да се продължи с него”.

Още от Митко Илиев чуйте в звуковия файл.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки