Димитър Илиев: Съжалявам, че Гошев спука гума (аудио)

Победителят в рали Сливен поздрави съперника си за жестоката битка, която те водеха

Димитър Илиев: Съжалявам, че Гошев спука гума (аудио)
Победителят в рали Сливен Димитър Илиев не е напълно щастлив след края на надпреварата. Пилотът изрази след края на състезанието съжаление за спуканата гума на прекия си конкурент Петър Гьошев.

“Съжалявам, че вчера Гошев допусна грешка и прекъсна битката, която водихме. По този начин направи днешния ден много труден за мен, тъй като при такава голяма преднина, много по-лесно може да има разсейване от наша страна и да се разконцентрираме. Все пак успяхме да минем днес по отсечките, без да постигаме високи резултати и да рискуваме. По – важно бе да завършим ралито”, каза шампионът. 

Митко  Илиев определи сливенската публика като една от най-дисциплинираната и най-многобройната и че се надява да е показал най-доброто от себе си и автомобила. Той е лидер за спечелване на титлата в националния шампионат със значителна преднина, но обяви, че все още не се чувства като краен победител.

“Никога не можем да бъдем сигурни до самия край, въпреки преднината. Трябва да свърши сезона и тогава ще стане ясно, дали ние сме шампионите”, завърши Илиев.
 

Интервюто в Митко Илиев чуйте в звуковия файл. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки