Димитър Рангелов пред Novsport: Трансфер в Еспаньол щеше да бъде добра опция за развитието ми

За момента оставам в Енерги. Остават само два дни до края на трансферния прозорец, а от моя отбор категорично отказват да ме пуснат. Това заяви пред Novsport.com българският национал и играч на германския клуб Енерги Димитър Рангелов, който допълни, че поне до лятото няма шанс да смени отбора си.

Димитър Рангелов пред Novsport: Трансфер в Еспаньол щеше да бъде добра опция за развитието ми

За момента оставам в Енерги. Остават само два дни до края а трансферния прозорец, а от моя отбор категорично отказват да ме пуснат. Това заяви пред Novsport.com българският национал и играч на германския клуб Енерги Димитър Рангелов, който допълни, че поне до лятото няма шанс да смени отбора си.

„Знам за интереса, който са проявили от Еспаньол към мен, те са изпратили конкретна оферта, обаче Енерги отхвърли тази оферта, искайки прекалено висока цена”, обясни футболистът.

„Разбира се, за мен би било голяма чест и огромно удоволствие да играя в отбор като Еспаньол. Той се намира в Барселона – един прекрасен град и първенството им е уникално. Това щеше да е една много добра опция за доразвиване на потенциала, който имам и за развитието на кариерата ми”, добави още юношата на Славия.

„Не смятам, че постиженията ми за Енерги са резултат само на моята игра. Играта на нападателя зависи много от играта на целия отбор”, изтъкна Рангелов.

„Положението в отбора в момента наистина е доста трудно, но се надявам, че през пролетта да покажем едно друго лице на Енерги и да направим един успешен сезон” допълни играчът на немския клуб.

„От българските специалисти, Станимир Стоилов би се справил най-добре с националния отбор. Всички знаем, какво постигна той с Левски. Потенциалът му като треньор е доста голям. Много пъти сме пробвали с български треньор, но имам чувството, че трябва да опитаме и с чужденец. Доста други страни го направиха и промяната в отборите им с усеща”, коментира българинът положението в националния ни отбор.

Той изрази несъгласие с критиките, които се появяват относно неговата игра.

„Разбира се, че мога още, но в никакъв случай не бих казал, че съм слаб. В последните четири контроли, отбелязах 6 гола”, изтъкна Димитър Рангелов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки