Канатларовски: Заслужена победа, Колинс Джон идва да реши проблемите ни в атака (аудио)

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) – Драга Канатларовски, остана доволен от разгромната победа с 4:2 над тима на Берое, предаде репортер на Novsport.com

Канатларовски: Заслужена победа, Колинс Джон идва да реши проблемите ни в атака (аудио)

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) – Драга Канатларовски, остана доволен от разгромната победа с 4:2 над тима на Берое, предаде репортер на Novsport.com. Специалистът обаче остана разочарован от играта на своите в отбрана и по-специално от двете попадения на заралии, които паднаха от статични положения.

„Заслужихме победата, но не можем да допускаме такива голове от статични положения. Ще работим за това тези неща да не се случват повече и да не допускаме повече такива грешки. Някои играчи трябва да се стараят повече, но тези неща ще ги анализираме на разбора утре. Чувстваме се малко по-спокойни, защото днес показахме много хубава игра, а когато побеждаваш самочувствието винаги става все по-голямо. Конкуренцията този сезон е много по-голяма от миналия и ще бъде много трудно да се класираме в четворката”, каза Канатларовски след края на двубоя.

„Усилено търсим нападател, който да ни помогне. Идването на Колинс Джон е добре за нас, но трябва всички, които работят по този трансфер да си свършат работата”, завърши специалистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки