Реднап отписа Бекъм за Тотнъм

Треньорът на "шпорите" не смята, че Бекс може да окаже голямо влияние върху играта на Тотнъм

Реднап отписа Бекъм за Тотнъм
Мениджърът на Тотнъм Хари Рендап сподели, че е малко вероятни „шпорите” да привлекат в редиците си бившия халф на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид Дейвид Бекъм. Според него Бекс трудно ще се пребори с конкуренцията в тима.

Реднап обмисляше трансфер на Бекъм още миналия януари след края на сезона в Мейджър Лийг Сокър. Тогава той тренира няколко дни с лондончани, но се върна в САЩ без да си уреди договор с Тотнъм.

Реднап признава, че евентуално пристигане на Дейвид Бекъм на „Уайт Харт Лейн” ще се приеме много добре от всички в клуба, но наставникът смята, че Бекъм няма да може да окаже съществено влияние върху играта на отобра.

„Трудно е. Вижте, всеки ще се радва да има Дейвид Бекъм в отбора си. Не можеш да имаш по-добър професионалист в състава, но той ще иска да играе и ще бъде сложно. Имам много играчи в момента и те също са в подобна ситуация, така че няма да е лесно, но кой знае. Да изчакаме и да видим какво ще се случи, когато договорът на Дейвид с ЛА Галакси изтече”, спокойно заявява наставникът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки