Херо: Няма по-щастлив човек от мен в днешния ден (аудио)

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров Херо заяви след победата над Левски, че посвещава успеха на феновете, ръководството и футболистите на тима

Херо: Няма по-щастлив човек от мен в днешния ден (аудио)

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров Херо заяви след победата над Левски, че посвещава успеха на феновете, ръководството и футболистите на тима. Херо също така благодари на всички, които му оказаха подкрепа, след като се разбра, че страда от тежко заболяване.
 

„ Може би победихме Левски с по-голямата амбиция, желание и характер, които демонстрирахме. Също така с тактическа зрялост, свалям шапка на футболистите, благодаря на феновете на Черноморец и на тези на Левски,че ме подкрепиха в този тежък момент. Момчетата играха със сърце. Хората са благородни и човечни и им благодаря изключително много. Бях длъжен да покажа своето уважение към тези хора, които ме подкрепиха. Тогава разбираш какво значи да имаш истински приятели. Няма по-щастлив човек от мен в днешния ден” бяха първите думи на наставника.
 
„Бих посветил победата на първо място на феновете, на футболистите и на ръководството в лицето на Митко Събев, както и на хората, които дават мило и драго за отбора”, сподели още той пред TV7.
 
Относно чужденците в състава и попълненията, които привлече Димитров, той отговори:
 
„Дойдоха много хора на проби по време на летния трансферен прозорец и отхвърляхме тези, които не харесахме. Това включва много нерви и напрежение, но си заслужава. Не са на топ ниво, но правят разликата и помагат. Предвид финансовите възможности на отбора, търсихме играчи с по-малки финансови претенции. С оглед на играта, която показват, смятам че не сме сбъркали с техния избор.”
 
„С оглед на лечението, което ми предстои няма да бъда във Враца за следващия мач, но се надявам да се възстановя бързо. Надявам се футболистите да ме зарадват с още една победа. Уверен съм в моите колеги и знам, че ще направят всичко възможно, за да победят”, разкри Херо.

На пресконференцията след мача Херо влезе, държейки в ръката си една от фланелките, с които излязоха футболистите днес, с автографи от всички играчи на "акулите".


"Ще започна химеотерапия, ще бъде два дена и с оглед на състоянието ми ще преценя дали ще бъде нужна операция и колко време ще бъде възстановяването", коментира още той. 

"Ние не успяхме да развием атаките си през първото полувреме, ако бяхме успяли да го сторим смятам, че резултатът щеше да е още по-голям. Смятам, че имаме още игрови потенциал и това не е таванът на възможностите ни." 
 
БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки