Стойчо Младенов пред Novsport.com: Не е вярно, че поемам Ботев, не искам да се спекулира около името ми (аудио)

Бившият национален селекционер и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов отрече пред Novsport.com спекулациите, че ще поеме Ботев (Пловдив)

Стойчо Младенов пред Novsport.com: Не е вярно, че поемам Ботев, не искам да се спекулира около името ми (аудио)

Бившият национален селекционер и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов отрече пред Novsport.com спекулациите, че ще поеме Ботев (Пловдив). Младенов заяви пред нашата медия, че тези информации не кореспондират с истината и, че не желае да се коментира повече неговото бъдеще и кариерата му, докато няма повече яснота.
 

„Не, не е вярно това, че ще водя Ботев (Пловдив). Аз няколко пъти вече обявявам, че не искам да коментирам нищо, което се случва около мен, бъдещето и кариерата ми. Още веднъж го заявявам. Всеки ден се появяват спекулации и аз не съм длъжен да ги опровергавам или потвърждавам. Това е моето желание, просто не желая да се коментира моето бъдеще, къде бих работил и т.н”, сподели Стойчо Младенов.
 
На въпрос дали все пак би тренирал отново български отбор, независимо кой е той, наставникът отговори:

„Аз съм професионалист и се отнасям като такъв във всеки един отбор, така че дали в България или чужбина трябва да работя, няма да стоя безработен. Аз бях в Пловдив по обясними причини, тъй като в Етър играят моите синове. За мен Ботев е голям клуб и би трябвало да е на нивото Левски или ЦСКА.  Пожелавам им успех и да се върнат там, където им е мястото в „А” група. Нищо друго не мога да коментирам”, завърши екзекуторът на Ливърпул.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки