Пламен Гетов: Когато аз съм играл истински футбол, Венци Стефанов е бил на бензиностанция

Ще го съдя, затова, че клевети моето име, зарече се един от шефовете на ДЮШ на Лудогорец

Пламен Гетов: Когато аз съм играл истински футбол, Венци Стефанов е бил на бензиностанция

Президентът на футболен клуб Славия Венцислав Стефанов нападна ръководството на Лудогорец в лицето на изпълнителния директор на клуба Георги Караманджуков, и Пламен Гетов от Детско юношеската школа на клуба, като ги обвини в схема за "обработване" на съдиите. Легендата на българския футбол Пламен Гетов, бивш нападател на Спартак и Черно море (Варна), Белослав, Спартак (Плевен), ЦСКА, Етър (Велико Търново), Левски (София), Шумен, Портимоненсе и Шавеш (Португалия) заяви, че е на работа в детско юношеската школа на Лудогорец и няма нищо вярно в нападките на Венцислав Стефанов.

- Тук се занимавам с тази трудна, но благородна професия да избираш и обучаваш деца в школата в Разград. Ходя на мачове на отбора, ако ние нямаме мач. Ние имаме шампионат, петък мачове, неделя мачове и когато имам възможност ходя да ги гледам. За мой късмет не съм гледал само мача в Стара Загора, всички останали мачове съм гледал. Най-много ме притеснява това, че Венци Стефанов ме слага там, където никога не ми е било местото. Той каза, че е от 16 години във футбола, говорих с Караманджуков, който е от 17 години, а аз съм повече от 30 години, познавам много повече хора от него, старите съдии, които сега са вече делегати по мачовете, влизам по стадионите през парадния вход, за разлика от него, той е вкарван и през прозорец. Когато аз съм играл истински футбол и съм радвал хората, той е бил на бензиностанция, той е бил по границите да прекарва цистерни с горива.

Според Стефанов има натиск върху съдиите от Ваша страна, имате ли нещо общо с реферите?

- Аз никога не съм имал нещо общо със съдиите. Никога не съм се занимавал с тези неща. Него трябваше да го поканят и да го похвалят като един от големите футболни президенти, който след историческата загуба с 0:6 от Лудогорец, успя да си вдигне отбора и да победи в следващия кръг Локомотив София. Да обясни как е станало това, след като спечели джакпота и отнесе шест гола. На негово място трябваше да бъде поканен Херо, който въпреки болестта си, неговият отбор победи Левски. 

Стефанов заяви, че може да доведе хора, с които сте имали контакт.

- Ако продължава само още веднъж да намеси моето име, Лудогорец, те си имат ръководство бизнесмени, сериозни хора, те нека си го съдят. Аз отделно ще го съдя, затова, че клевети моето име.

След девет кръга сте лидери с точка пред ЦСКА, има ли вече изграден шампионски дух за спечелване на първенството?

- Такива като Венци няма да се примиряват с това, което се прави тук в Лудогорец, строят се стадиони, строят се бази, купуват се футболисти които са качествени, работи се добре и резултатите са налице. Сега сме първи, затова Стефанов напада нас. 

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки