Стойчо Стоев: Мачът с Лудогорец е история, подхождаме сериозно към двубоя с Локомотив (аудио)

Вижте групата на "чуковете" за срещата със столичните "железничари"

Стойчо Стоев: Мачът с Лудогорец е история, подхождаме сериозно към двубоя с Локомотив (аудио)

Старши треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев заяви на пресконференцията си преди мача с Локомотив (София), че отборът му ще подходи напълно сериозно към срещата и ще се опита да се добере до трите точки. Двубоят между „чуковете” и столичните „железничари” е в петък на „Стадиона на мира”.

На пресконференцията, която посетителите на Novsport.com имаха възможността да слушат на живо, Стойчо Стоев коментира случилото се в отбора през последните няколко дни: „Подготовката премина нормално. В началото имахме известни проблеми с разни състезатели, които имаха контузии от мача с Лудогорец, но с течение на времето и на тренировъчния процес виждам, че състоянието им е добро”.

Относно предстоящия мач с Локомотив (София) наставникът на Миньор изрази желанието си за победа, но призна, че тя в никакъв случай не би дошла по лесен начин: „Локомотив не върви добре в момента, но е един от най-стойностните отбори. Подхождаме сериозно към двубоя, с нужната нагласа, амбиция и желание да се представим добре. Мачът с Лудогорец вече е история, каквото и да е било, вече е свършило. Гледаме следващия мач”.

„Нашата цел и нашият стремеж е да се опитваме да показваме добър футбол и на неговата база да печелим. Едва ли ще може един от двата отбора да изненада другия. Всичко се решава на терена. Мисля, че при нас има една добре изградена основа, на която да стъпим. За мен основното на този етап е отборът да изглежда добре и да побеждава”, завърши старши треньорът на „чуковете”.

На пресконференцията присъстваше и полузащитникът Евертон Джилио – Том, който заяви, че се надява на успех срещу Локомотив и че всичко в Миньор върви добре: „Настроението е добро, чака ни сериозен мач. Трябва да влезем и да спечелим трите точки”.

Бразилецът допълни, че все още не е на 100% наваксал с подготовката си, но ще компенсира, а по отношение на мача от последния кръг с Лудогорец и предстоящата среща с Локо (София) заяви: „Трябва да забравим по-бързо мача с Лудогорец. Срещу Локомотив трябва да бием и да вземем трите точки, ще излезем да победим”.

Ето и групата на Миньор за срещата с Локомотив (София): Чворович, Банков, Христозов, Стойчев, Божиков, Траянов, И. Стоянов, Василев, Том, Бибишков, Брахими, Михов, Д. Стоянов, Въндев, Павлов, Илиев, Окечукво, Цветков, Тодоров

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки