Чипилов: Топката ме удари в ръката, но дузпа нямаше (аудио)

Нападателят на Берое – Атанас Чипилов, остана разочарован от равенството 1:1 с тима на Ботев (Враца), предаде репортер на Novsport.com

Чипилов: Топката ме удари в ръката, но дузпа нямаше (аудио)
Нападателят на Берое – Атанас Чипилов, остана разочарован от равенството 1:1 с тима на Ботев (Враца), предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион „Христо Ботев” и бе първа от програмата на 14-ия кръг на родната „А” група.

„Здрав мач се получи, теренът бе малко лош, опитахме да победим, но не успяхме. Накрая не ни стигнаха силите, а може би имаше и страх да не загубим срещата, защото бе много важна. Първото полувреме подценихме една ситуация, вкарахме си автогол, след това опитахме да се вдигнем и изравнихме”, заяви авторът на изравнителното попадение за заралии след края на двубоя.

„Добра атака се получи за гола ни, аз само я завърших. Личеше си , че сме по-класният отбор, опитахме се да играем, докато те разчитаха на дълги топки, но теренът не позволява да се играе стойностен футбол”, призна още Чипилов.

„За претенциите за дузпа на домакините в края на първата част, Чипилов призна: Да, топката ме удари в ръката, но тя бе прибрана до тялото ми, няма къде я скрия, за да не ме удари, дузпа нямаше. По правилник, когато ръката ти е прибрана до тялото, дузпа няма. Опитваме се да излезем от кризата в началото, да играем по-добре във всеки мач и да печелим точки. Тяхната липса ни пречи, но тренираме здраво и всеки мач се борим за победа”, разкри нападателят.

Тук се играе трудно, отборите се затварят, терените не са от най-добрите, трудно можеш да покажеш футболните си качества. Засега в Берое всичко е нормално, все още набирам инерция”, завърши Чипилов.
Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

Берое надделя над Спартак (Плевен) с 3:0 в последната си контрола

Заралии не дадоха шансове на противника си днес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки