Батков: Рутинна победа срещу симпатичен отбор (аудио+видео)

Собственикът на Левски няма претенции за жребия в петък

Батков: Рутинна победа срещу симпатичен отбор (аудио+видео)

Собственикът на Левски Тодор Батков нямаше кой знае какво да каже след победата на неговия отбор в турнира за Купата на България, в който сините отстраниха на 1/16 финалите тима на Банско след победа под Пирин, предаде репортер на Novsport.com.

„Доволен съм, че продължихме. Видяхте, че доста от титулярите не играха, че няма проблеми с някои от вечните резерви. Те не оправдаха съвсем доверието, но хубавото е, че наближава краят на сезона и има още два мача, които трябва да спечелим“, заяви Батков.

Той не заяви претенции за жребия в петък. „Който и да ни се падне на жребия, няма проблеми. И Литекс, и ЦСКА.

Не бих казал, че мачът беше нео особено. Просто може би рутинна победа. Без много напрежение, с отсъствието на някои титуляри. Банско са симпатичен отбор. Даже бях казал да ми снимат отбора им в мача със Сливнишки герой. Войн Войнов е наш ветеран, една от легендите, свестен човек, добър специалист. Пожелавам им успех“, заключи Батков.

Запитан за това дали вече са изяснени титулярите при новия треньор и напускащите, Батков отговори уклончиво. „Трудно ми е да говоря, още повече, че сезонът не е свършил. Основната отговорност е на Николай Костов. В петък ще отговаря, трябва да имаме някаква яснота какво оправим. Той е набелязал вече някои футболисти. Лагери са организирани и така“, каза още шефът на „сините“.

Той бе попитан отново и за Балканската лига. „Аз не виждам проблем. Веднъж казах даже, но това няма как да стане без одобрението на УЕФА. Иначе, абсолютно, може да се случи. Има дати, потенциални участници, спонсори, въпросът е да се организира.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки