Димчо Ненов: Не ми хареса поведението на играчите ни, ще залагаме на юноши (аудио)

Старши треньорът на Сливен Димчо Ненов сподели след загубата от Нефтохимик с 0:1, че срещата е била слаба, а поведението на неговия тим не му е харесало

Димчо Ненов: Не ми хареса поведението на играчите ни, ще залагаме на юноши (аудио)

Старши треньорът на Сливен Димчо Ненов сподели след загубата от Нефтохимик с 0:1, че срещата е била слаба, а поведението на неговия тим не му е харесало.


„Слаб мач от спортно техническо ниво. На края на срещата и двата отбора живнаха. Нефтохимик успяха да се възползват от създалите се ситуации, макар че не ни надиграха като игра. Честитя им, ние ще си правим анализи след края на полусезона, но най-вероятно ще се разделим с доста хора. На мнение съм, че трябва да залагаме на футболисти от школата и съжалявам, че на много от тях не дадох шанс за изява по време на изминалия сезон”, каза Димчо Ненов.
 
„Не ми хареса самото държание в мача и не искам да играем по този начин.Първото полувреме бяхме заспали, чак второто се вдигнахме и то за определен период, макар че Нефтохимик изпитваха трудности от мача си, който изиграха онзи ден. Ние като че ли нямахме желание за игра”, продължи анализа си треньорът.
 
Ще седнем  да разговаряме за селекцията заедно с ръководството. Те ще си поставят условията и ще видим сега накъде. Доволен съм от младите момчета, които успяха да се наложат. Имаше 6-7 човека, които успяха да се наложат и съм доволен от тях. Най-вече от Миндев и Караманов, като от другите има какво да желаем. Бяхме на приливи и отливи този полусезон, като на моменти ни липсваше класа и опит. От  22- 23 човека, 17-18 са до 20 години, като цяло това ни липсваше”, завърши Ненов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки