Етър махна треньора и капитана

Целта на „болярите” остава влизане в „А” група

Етър махна треньора и капитана
Ръководството на „Етър“ продължи с кадровите промени в клуба, като се раздели със старши треньора Георги Тодоров и неговия помощник Павлин Иванов, както и с двама футболисти – досегашния капитан Борислав Георгиев и Ивайло Димитров. Новината съобщи представителят на собствениците Ендер Дурмушев.

Ето какво заяви той, запитан какви са мотивите, за да бъде взето такова решение: „Това е решение на собствениците, взето единодушно. Нашата цел е влизане в „А“ група, собствениците смятат, че през есенния полусезон отборът трябваше да завърши на 6-7 точки пред другите отбори, но в някои мачове бяха загубени ценни точки. Затова бе взето и решението. С новите попълнения ще атакуваме елита.

За треньор ще се опитаме да вземем един от най-опитните треньори в България. Не искаме да цитираме имена, първо трябва да си оправим взаимоотношенията със стария треньор. Разговаряхме днес с него, до една степен се разбрахме и си пожелахме успехи.
С Борислав Георгиев и Ивайло Димитров ще разтрогнем договорите по взаимно съгласие. Времето ще покаже дали ще има и други.

Със сигурност ще има нови имена. Преди няколко дни обявихме, че целта ни е влизане в „А“ група, затова трябва да направим много по-добри трансфери, много по-качествени футболисти. Вероятно ще има нови имена още преди Коледа“, каза Ендер Дурмушев.

Преди това собствениците освободиха 7 футболисти – Мартин Сечков, Явор Генчев, Йордан Апостолов, Патрик Самба, Велислав Илиев, Джунейт Мехмед и Исмаил Ахмед.

„Велико Търново спорт“ потърси и треньора Георги Тодоров, който потвърди новината. „Вярно е, че се разделяме, това е взаимно желание и на двете страни да не продължим заедно. Тъй като имам действащ договор, разбрахме се когато си изпълнят ангажиментите, да разтрогнем по взаимно съгласие. Но раздялата ни може да се нарече факт, връщане назад няма“, коментира Георги Тодоров, който днес бе за кратко във Велико Търново и се прибра в София. Що се отнася до втория му помощник Марин Стефанов, той си е наш кадър и остава на работа в клуба, казаха още от ръководството.
Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки