Още беди за Юнайтед: Крис Смолинг пропуска три месеца заради болест

Бранителят не страда от обикновена настинка, мори го мононуклеоза

Още беди за Юнайтед: Крис Смолинг пропуска три месеца заради болест
Нови страхове обзеха Манчестър Юнайтед. Тежката ситуация с контузиите в отбора продължава, а поредният удар по състава може да се окаже дълго отсъствие на защитника Крис Смолинг.
 
22-годишният бранител не игра на Коледа срещу Уигън при разгрома с 5:0, когато Димитър Бербатов наниза хеттрик. Смяташе се, че той страда от настинка, но според „Дейли мейл” болестта му е по-тежка и той ще остане извън терените за 3 месеца, допълвайки и без това пълния лазарет на английския шампион.
 
Смолинг страда от мононуклеоза. Сиптомите на болестта са като при грип – умора, неразположение и висока температура. Самата фаза на заболяването трае две седмици, но не позволява тежко физическо натоварване за два месеца, в противен случай води до усложнения.
 
Мениджърът на Юнайтед Алекс Фъргюсън в момента не може да разчита на Неманя Видич, Дарън Флетчър, Ашли Йънг, Том Клевърли, Андерсон, Джони Еванс, Фабио и Майкъл Оуен.
 

Бившият физиотерпевт на на Ливърпул и Съндърланд коментира за „Дейли мейл”, че тази болест ще изкара от игра Смолинг за три месеца, ако се окаже наистина болен от нея. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки