Йордан Андреев: Няма причина нападението над мен да е свързано с футбола

Президентът на Марек Йордан Андреев в ексклузивно интервю за „Нов Спорт”

Президентът на Марек Йордан Андреев в ексклузивно интервю за „Нов Спорт”. Както е известно, снощи той бе пребит пред дома си в квартал „Овча Купел” от двама мъже. В резултат на това на Андреев му беше счупен носа, глезена и пръст на ръката.
 
-          Г-н Андреев, какво точно се случи снощи?
-          Отивах на процедури в един лекарски кабинет близо до дома ми в квартал „Овча купел”. Часът беше около 19,00, наоколо бе пълна тъмница. Видях силуетите на двама мъже. Единият ме задмина, докато другият се изравни с мен и ме удари. Ударът беше много силен, но нямам представа с какво. Паднах на земята и двамата ми нападатели започнаха да ме ритат по главата. Развиках се, започнаха да излизат хора по прозорците и двамата мъже избягаха.
         
-          Какво е състоянието ви в момента?
-          Приет съм на лечение в „Пирогов”, където вече мина една операция на носа ми. Лекарите казаха, че ми е счупен, но операцията е успешна и няма да има проблеми. Освен това имам счупване на пръст на дясната ръка и счупване на глезена. 
  
-          Предстоят ли още операции?
-          Не, лекарите казаха, че засега не се налага.
         
-          Вярно ли е, че не сте подал жалба в полицията?
-          Да, защото аз не видях нападателите си. Както ви казах беше много тъмно и аз не ги видях. Това не ми позволява да направя описание как изглеждат.
       
-          Според вас на какво се дължи нападението?
-          Нямам представа, не съм заплашван от никого.
      
-          Дали има връзка с футбола и с ПФК Марек, чийто собственик сте?
-          Едва ли. Не виждам причина това да се случи заради футбола. Сега мисля само как да се възстановя по-бързо и да бъда по-близо до семейството си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки