Мадам Ба: ЦСКА да извади пари за Анисе

Мениджърът на избягалия от Черноморец Абел Анисе Сокена Ба Бенжелюн заяви, че единственият начин ЦСКА да привлече футболиста е да плати за него

Мадам Ба: ЦСКА да извади пари за Анисе

Мениджърът на избягалия от Черноморец Абел Анисе Сокена Ба Бенжелюн заяви, че единственият начин ЦСКА да привлече футболиста е да плати за него.

„Не може някой да се ослушва и да чака да вземе играча, без да си мръдне пръста. Това се отнася и за ЦСКА. Има интерес от клуба към Анисе и не го крия, това го знаят всички. Следващата стъпка е да направят конкретна оферта и да го привлекат. Това е нормалният развой на нещата", каза Мадам Ба за „Меридиан Мач".

Тя държеше да уточни, че договорът на футболиста от Мадагаскар с Черноморец вече не е валиден и няма как от бургаския клуб да претендират за трансферна сума. „Това е нелепо. Черноморец няма вече права върху Абел, така че нека не се заблуждава футболната общественост. Играчът е свободен агент и от него зависи къде ще играе през пролетта. Аз няма да позволя, на който и да е клуб да постъпва некоректно с него. Нека ЦСКА извади пари и тогава може да го привлече", посъветва Сокена Ба.

Тя заплаши още, че ще даде Черноморец на ФИФА заради неспазване на договора с Абел Анисе и своеволията на бургазлии.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки