Пирин проведе тренировка на базата на ПАОК

Домакините ще симулират мач на закрити врата срещу "орлетата"

Пирин проведе тренировка на базата на ПАОК

ОФК Пирин направи една кратка тренировка на супермодерната база на ПАОК в предградията на Солун. Орлетата пристигнаха в гръцкия морски град и бяха настанени от домакините в луксозен хотел близо до стадион Тумба. 

 
Старши треньорът на зелените Наджи Шенсой взе в групата всички налични и здрави състезатели, като отпаднаха само контузените Костадинов и Младенов. 

 
ВАЖНО за феновете на Пирин, както и за възнамеряващите да пътуват за мача журналисти е, че домакините ще симулират мач на закрити врата, тъй като срещата е основна контрола за ПАОК преди старта на плейофната фаза в Гърция. Домакините са наказани да играят на празни трибуни в първите си два мача. Поради тази причина на стадиона ще присъстват единствено фенове на Пирин, като е задължително желаещите да посетят двубоя да изпратят списък на пътуващите за двубоя, както и номер на автомобила, с който възнамеряват да пристигнат в Солун. Крайният срок за подаване на тази информация е утре (сряда) 10:00 часа. 

 
Важно за българските журналисти е също и фактът, че мачът е затворен за местни медии. От ПАОК правят реверанс единствено за заявени до днес медии и то от българска страна.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки