Изпълнителният директор на Сливен: Доволен съм от подготовката, попаднахме на точното място

Първа тренировка, след завръщането си от лагера в Анталия направи тимът на ОФК Сливен. Изпълнителният директор на клуба Георги Кирилов направи оценка за подготовката на отбора и представи целите за новия полусезон пред кореспондента на Novsport.com в Сливен.

Изпълнителният директор на Сливен: Доволен съм от подготовката, попаднахме на точното място

Първа тренировка, след завръщането си от лагера в Анталия, направи тимът на ОФК Сливен. 

Изпълнителният директор на клуба Георги Кирилов направи оценка за подготовката на отбора и представи целите за  новия полусезон пред кореспондента на Novsport.com в Сливен.

„Изключително съм доволен от престоя ни в Турция. Попаднахме на точното място – изключително добра материална база, изключително коректни и точни домакини. Постигнахме всичко, което си бяхме поставили за цел като обем работа, завърнахме се без контузени състезатели. След последната контрола, която изиграхме, смятам, че отборът влиза подготвен във втория дял от първенството”, подчерта Кирилов.

„Видяхме това, което виждаме отдавна – футболът става все по-бърз, агресивен и атрактивен”, допълни той.

„Изиграхме 5 контролни срещи, от които имаме 2 победи, две загуби и един равен мач. Според мен от мач на мач, нашите момчета стават все по-добри на терена”, обобщи изпълнителният директор на клуба.

„Тепърва предстои да картотекираме Марко Марков, Борислав Караматев, Виктор Петлаков и Илия Илиев. Всички са добри и перспективни момчета и се надявам, че всички ще помогнат на отбора”, обясни Георги Кирилов, който добави, че ръководството е решило да върне Макенджиев на Локомотив (Мездра), а Величко Величков остава футболист на Ботев (Пловдив).

„Станислав Радев ще бъде преотстъпен на Миньор (Перник), Иван Ангелов на Етър (Велико Търново). В момента се търси отбор, на който да преотстъпим Георги Петков, а Петър Лаков и Мартин Кокалджиев разтрогнаха по взаимно съгласие. На този етап не се очаква привличането на нови футболисти, подчерта Кирилов”.

„Разполагаме с добър треньорски екип, който оправда нашето доверие. Както се казва – апетитът идва с яденето, така че, най-малкото, ще отстояваме мястото, на което се намираме в момента", завърши Георги Кирилов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки