Черноморец уреди вратаря на Берое

Пламен Петров е последното ново попълнение в Черноморец за тази зима. 23-годишният страж идва от Берое, възпитаник е на школата на Левски, а в кариерата си е пазил и за Рилски спортист.

Черноморец уреди вратаря на Берое

„Черноморец уреди вратаря на Берое”, съобщава в. „Тема спорт”. Пламен Петров е последното ново попълнение в Черноморец за тази зима. 23-годишният страж идва от Берое, възпитаник е на школата на Левски, а в кариерата си е пазил и за Рилски спортист.

Акулите държаха да го привлекат още от момента, в който стана ясно, че Красимир Балъков няма да разчита на сръбския страж Иван Чворович заради запълнената квота за чужденци извън ЕС. Интерес към последния има от Спартак Варна, но двете страни още не са се разбрали по финансовите параметри на сделката.

Днес ръководството на бургазлии ще даде пресконференция, на която ще бъде представен проектът за новата спортна база в квартал Сарафово до летището в града. Тя ще разполага с всички европейски условия за подготовка, обучение и тренировки на ДЮШ и мъжкия тим на акулите. Ще бъде презентиран и новият интернет сайт на отбора, който ще започне работа с подновяването на шампионата идната седмица. Босът Митко Събев ще е 8 компанията на Красимир Балъков и останалите хора от спортно-техническия щаб.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки