Няма проблеми с контузии в Нафтекс след мача с Несебър за Купата

Опитните Пламен Крумов, Малин Орачев и Светлин Симеонов вече тренират на пълни обороти, в Нафтекс няма проблеми с контузени футболисти след мача с Несебър

Няма проблеми с контузени футболисти в Нафтекс след мача с Несебър от турнира за Купата на България, съобщиха от щаба на клуба. На пълни обороти вече тренират опитните Пламен Крумов, Малин Орачев и Светлин Симеонов. Тримата се подготвяха на облечем режим в началото на седмицата заради различни травми и поради тази причина не взеха участие във вчерашния двубой.
Напълно възстановен от контузия в глезена вече е и халфът Шенер Ремзи. Опитният футболист се завърна в игра при победата над Черноморец (Балчик) (3:0) през уикенда след близо двумесечно лечение на травмата, която получи при гостуването на Родопа (Смолян) в среща от III-ия кръг на Източната „Б” група.
Утре след обяд футболистите на Нафтекс ще отпътуват за Поморие, където ще бъдат на режим до мача с Несебър в събота. В този двубой „зелените” отново ще бъдат водени от помощник треньора на тима Росен Кавръков заради наказанието на Алекси Желязков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки