ВИДЕО: Наистина ли Роналдо поиска победният гол на Мората да бъде отменен?

"Бернабеу" освирка Кристиано за слабия му мач

ВИДЕО: Наистина ли Роналдо поиска победният гол на Мората да бъде отменен?

Кристиано Роналдо отново изуми футболния свят с невероятна проява на егоизъм. Вместо да се радва на късния победен гол на резервата и рожденик Алваро Мората, португалската звезда на Реал Мадрид вдигна ръка и поиска страничният рефер да вдигне засада и да отмени гола на собствения му съотборник. Това е едната версия, лансирана от медиите по света.

Според другата, вдигането на едната ръка нагоре на Роналдо е просто с жест, с който той търси потвърждение от страничия съдия, че няма засада и така изразява радостта си от гола, по подобие на типичния жест на Алън Шиърър от близкото минало.

Това не беше единствената странна ситуация с участието на Кристиано в мача. Преди победния гол той избра да бие от малък ъгъл в тялото на вратаря и показа с жест, че не е подал, защото колегите му в атака не са се движили достатъчно. Карим Бензема просто му обърна гръб и не пожела дори да вижда оправданията му за грешното отиграване.

В последната ситуация в мача трима от Реал Мадрид останаха сами срещу вратаря. Роналдо беше с топката в крака, двама негови колеги чакаха вляво на празна врата, но той избра да бие с всичка сила право във вратаря Горка Ираисос и пак не вкара.

Феновете на „Бернабеу” освиркаха Кристиано Роналдо за действията му в мача, а той няма гол в последните четири домакински срещи на Реал Мадрид. Дали Роналдо се радва на гола или иска той да бъде отменен за засада, преценете сами:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки