Нефтохимик зарадва малчугани от Бургас

"Шейховете" подариха на децата спортна екипировка, кухненска техника и фотоапарат

Нефтохимик зарадва малчугани от Бургас

Старши треньорът Христо Янев, капитанът Любомир Божинов, Ангел Грънчов, както и Иво Малинов посетиха днес „Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания“ в гр. Бургас.

Те зарадваха децата със спортна екипировка, кухненска техника и фотоапарат,децата със спортна екипировка, кухненска техника и фотоапарат, които бяха закупени от всички играчи на Нефтохимик. Центърът отвори врати през 2014 година и в него се полагат грижи за десетки деца в неравностойно положение. Освен, че зарадваха децата и техните преподаватели с много подаръци, всички в детския център ще получат покани за предстоящото домакинство на Нефтохимик, което е в петък от 15:00 часа на стадион „Лазур“ срещу тима на Пирин.

„Благодарим най-искрено на всички футболисти, треньори и ръководители на Нефтохимик, че зарадваха нашите деца, надяваме се това да е началото на едно дългогодишно партньорство“, това заяви г-жа Мария Попова, директор на „Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания“ в гр. Бургас.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки