Шпилевски: Няма да има размяна Рибери-Хлеб

Агентът на Александър Хлеб - Николай Шпилевски, опроверга появилите се спекулации, че халфът ще премине под наем в Байерн през лятото и така, ще помогне за идването на Франк Рибери в Барселона. Каталунците проявяват много голям интерес към французина и са готови да предложат за него 30 млн. евро, като по този начин изпреварят вечния си съперник Реал Мадрид, който също следи "белязания".

Шпилевски: Няма да има размяна Рибери-Хлеб

Агентът на Александър Хлеб - Николай Шпилевски, опроверга появилите се спекулации, че халфът ще премине под наем в Байерн през лятото и така, ще помогне за идването на Франк Рибери в Барселона. Каталунците проявяват много голям интерес към французина и са готови да предложат за него 30 млн. евро, като по този начин изпреварят вечния си съперник Реал Мадрид, който също следи "белязания".






"Знам какво се пише в медиите, но това не отговаря на истината. Ясно е, че Хлеб не е доволен от статута си на резерва в Барселона, но продължава да дава всичко от себе си, за да намери място в отбора. След края на шампионата ще имаме сериозни разговори с ръководството на "блаугранас", защото той иска да играе. Не липсват кандидати, които да подпишат с Хлеб, тъй като той е един от най-добрите халфове в света", заяви Шпилевски.




Хлеб премина при "синьо-червените"през лятото от Арсенал, но не успя да се наложи и е твърда резерва. Очаква се обаче днес беларусинът да получи възможност да започне като титуляр в мача за Купата на Испания срещу Майорка.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки