Любослав Пенев: Хубава победа, лош терен

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от дебюта начело на ЦСКА. Той не пропусна да отбележи, че не е доволен от терена на стадион "Христо Ботев" в Благоевград

Любослав Пенев: Хубава победа, лош терен

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от дебюта начело на ЦСКА. Той не пропусна да отбележи, че не е доволен от терена на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

„Доволен съм от мача,  трите точки винаги са добре дошли”, заяви новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев след категоричната победа на ЦСКА над Беласица като гост с 3:0 в първия пролетен кръг от шампионата, предаде репортер на Novsport.com.

„Искам да благодаря на момчетата, защото те показаха професионализъм и мъжка борба до края на един доста тежък терен. Трябваше да тръгнем с добър старт в пролетния дял. Предстои ни дълга борба, от тук нататък започваме да работим, това е посоката”, добави Пенев.

Отпускането в редиците на ЦСКА през втората половина от мача Любо Пенев коментира така: „Нормално е към края да се поизмориш на този терен, още повече, че в мача за Купата срещу Пирин изиграхме 120 минути. Нормално е след толкова усилия да си позволиш отпускане, още повече, че ни при предстои цикъл  на игра сряда-неделя.”

Пенев е сигурен, че няма да има проблем след мача, предвид информацията, че може да се стигне до служебна загуба за „червените”. „Сигурен съм, че няма проблеми с мен, фактът че сме тук с подпечатани картотеки говори достатъчно”, коментира новият наставник на ЦСКА.

„Няма да подценим нито един противник, това, че Беласица  не са на добра позиция в класирането не означава, че няма да се играе сериозно срещу тях. Няма да подценим нито един съперник”, каза още Пенев.

„Аз съм на този пост от вчера, познавам футболистите, но не много добре. Директният контакт все още липсва, аз ще ги опозная бързо и ще взема решения на кого ще разчитам и кой ще отиде в дублиращия отбор. Мачът с Пирин го оставяме настрани, дали съм направил една или две смени от тази среща, аз така съм преценил – кой ми е нужен за този терен, какъв е съперникът. Нормално е да има промени и те ще бъдат непрекъсни, ние няма да играем с един и същи състав, ще се съобразяваме със съперника ще налагаме нашият стил. Ще уважаваме  съперниците – и те имат силни и слаби страни”, каза в заключение Любослав Пенев.
НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки