Сектор "Б": Това ви беше за последно

Милиони пъти е по-голям шансът вие да се откажете и да изчезнете от този отбор, отколкото ние

Сектор "Б": Това ви беше за последно
Националният фенклуб на Левски разпространи вчера декларация. Фено-вете поискаха уважение към фланелката и да не мислят само за заплатите си.
 
"От името на НКП на Левски изказваме най-искрената си благодарност и възхищение към всички повече от 350 сини сърца, които изживяха и пре­възмогнаха ада, наречен Босна, направиха и не­мислимото, само и един­ствено водени от идеята да запазят честта на името Левски! Хората дълго време ще си спомнят за ужаса, който преживяха... Направиха го заради Левски! Заради същия този Левски и неговите пародии на футболисти и ръководство, които дори не удостоиха с един-едничък поглед трибуната, където трябваше да са сините момчета и не се поинтересуваха защо тя беше празна за повече от 20 минути. Не се почу­диха защо сините сърца ги няма, не се поинтере­суваха какво се случва и какви гаври са принуде­ни да изтърпяват отвън, третирани като животни.
 
Футболистите и ръковод­ството на Левски не се интересуват от привърже­ниците си! Слабоумните клишета и хвалебствия, които се повтарят от вре­ме на време, след някой силен мач, не означават някакъв действителен момент на отношение, интерес и уважение. Вие сте доказали отлично, че нямате съвест, а нямате
и чест и достойнство. За вас привържениците на Левски не представляват някаква клубна ценност, за вас те не олицетворяват Левски. Явно не на шега си мислите, че вие сте Левски!? Знаем, че ви е най-добре по трибуните да няма никой, за да не може обидчивите и лесно раними души на футбол­ните спектакълмейкъри да чуват дюдюкания по свой адрес.
 
Най-отговорно ви зая­вяваме, че ако още веднъж се случи подобно нещо, ако още веднъж покажете такова надменно неува­жение към нас, които минаваме всички кръго­ве на ада заради вас, не ние няма да влезем на трибуните, а вие няма да започнете мача!
 
Дали някой от вас се интересува през какво са минали някои хора, за да отидат във враждебна Босна и да ви подкрепят? Въпреки всичко! Въпре­ки заканите за кланета, убийства и прочие. Дали знаете, че някои хора са пренебрегнали семейство, приятели, работа, измол­вали са пари, взимали са заеми, нощни смени, само и само за да могат да защитят името, честта и достойнството на Левски и България. Дали изобщо на някого в този клуб му пука за нещо, свързано с Левски? Или най-святото място и време са офисът на Баждеков в деня, в който се дават заплати. Каква беше вашата реак­ция, когато босненските подчовеци безчинстваха в православен храм? Къде бяхте вие? Дали някога ще вземете отношение по някой въпрос? Дали няко­га ще тропнете по масата като истинска институ­ция, каквато е Левски?
 

Ние за пореден път спе­челихме битката и мача и излизаме от него с високо вдигнати глави. Вие за пореден път написахте с дебели и дълбоки букви имената си на стената на позора! Правите абсолют­но всичко по силите си, за да ни откажете от любовта на нашия живот! Само че ще ви кажем нещо пряко очи и е задължително да го запомните! Милиони пъти е по-голям шансът вие да се откажете и да изчезнете от този отбор, отколкото ние! Добре е да го знаете..." 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки