Светльо Тодоров пред Novsport: Искам да играя в Англия, но съм готов и на промени

Искам да остана тук и да играя в Англия поне още няколко години, но ако не се получи ули ако условията не ме удовлетворяват, съм готов и на промени. Това заяви българският нападател на Чарлтън Светльо Тодоров, който даде специално интервю за Novsport.com, малко след загубата на неговия тим с 2:3 от Уотфорд.

Светльо Тодоров пред Novsport: Искам да играя в Англия, но съм готов и на промени

Искам да остана тук и да играя в Англия поне още няколко години, но ако не се получи ули ако условията не ме удовлетворяват, съм готов и на промени. Това заяви  българският нападател на Чарлтън Светльо Тодоров, който даде специално интервю за Novsport.com, малко след загубата на неговия тим с 2:3 от Уотфорд.

В него той разказва за положението си в отбора и амбициите на своя тим, споделя алтернативите, които стоят пред него след изтичането на договора му и изказва своето мнение за българското първенство и националния отбор на България.

„ Получи се добър мач за феновете. За съжаление паднахме. Играхме доста добре през първото полувреме и голяма част от второто полувреме, но след две груби грешки в защитата ни вкараха два гола. Второто полувреме имахме възможност както да отбележим, така и да изравним, но не се получи и в крайна сметка загубихме двубоя”, заяви българинът след мача. Той допълни, че положението на тима му става все по-тежко след всеки изминал кръг.

„ След идването на новия треньор нещата се промениха тотално. Това е четвъртия мач, който записах от тогава, въпреки, че отборът губи и се намира на последно място. Но това си е решение на треньора и аз не мога да направя нищо. Тренирам наравно с останалите, трудя се и очаквам своя шанс”, подчерта Светльо Тодоров, който добави, че има договор с Чарлтън до края на лятото и все още не е решил, къде ще продължи кариерата си.

Българинът сподели мнението си и за положението в националния отбор.

„Станимир Стоилов  вече постигна две победи и показа, че може да води националния отбор и че може да постига успехи, така че му желая успех. Дано да успеем да победим Ейре, защото това е единственият шанс да се класираме за световното в ЮАР”, завърши Стоилов.


Цялото интервю може да намерите ТУК!

България U15 с реми срещу Косово

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки