Хлеб: Двете равенства на БАТЕ не са случайни

Беларуският полузащитник на Барселона Александър Хлеб коментира играта на беларуския отбор срещу Зенит Санкт Петербург

Беларуският полузащитник на Барселона Александър Хлеб, започнал футболната си кариера в БАТЕ Борисов, коментира играта на беларуския отбор срещу Зенит в Шампионската лига и перспективите пред тима в престижния турнир.
„След постигнатото равенство срещу Зенит съм готов да сваля шапка на борисовчани. Отборът стъпи на международната сцена и трябва да бъде считан за солиден европейски клуб. Двете равенства в тази група не може да са плод на случайността. В мача срещу Ювентус, смятам, че БАТЕ трябваше да спечели трите точки, но явно липсата на опит си каза думата. Въпреки всичко продължаване в следващата фаза на Шампионската лига остава мираж, но групите на УЕФА не са чак толкова нереална цел. БАТЕ показа, че може да играе наравно с отбори като Зенит и Ювентус, защо да не повтори тези резултати още веднъж”, Заяви Хлеб пред беларуското информационно издание „Прессбол”.
По-рано днес стана ясно, че БАТЕ предсрочно стана шампион на Беларус. В отложена среща от 17-я кръг на футболното първенство на страната БАТЕ победи Торпедо (Жодино) с резултат 2:1. В оставащите три къга съперниците на борисовския клуб не разполагат с възможността да съкратят точковата разлика.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки