Спалети: Някой ще поеме отговорност, ако не печелим купи

Преди време специалистът каза, че ще напусне Рома, ако не спечели трофей през този сезон

Спалети: Някой ще поеме отговорност, ако не печелим купи

Треньорът на Рома Лучано Спалети отказа да дискутира бъдещето си в клуба след отпадането за Купата на Италия. "Вълците" спечелиха с 3:2 реванша срещу градския съперник Лацио на полуфиналите, но отпаднаха след загубата с 0:2 в първия мач.

"Ще видим дали това ще се отрази на отбора за оставащите мачове до края на сезона. Ясно е, че сме разочаровани, но не можем да върнем миналото, просто трябва да внимаваме повече в бъдеще", каза Спалети пред RAI Sport.

"Като цяло играхме доста добре. Загубата с 0:2 в първия мач тежеше, трябваше да рискуваме и това отвори пространства в нашата половина", каза още Спалети. 

Преди време специалистът каза, че ще напусне Рома, ако не спечели трофей през този сезон. А след елиминацията снощи, вече е на практика сигурно, че вълците" ще останат без купа.

"Държа съдбата си в свои ръце, всичко зависи от мен. Представяме се на ниво, но не печелим купи и в такива случаи някой трябва да поеме отговорност. Сега ще се съсредоточим върху оставащите мачове в Серия А и ще опитаме да съкратим изоставането от Ювентус. Но сега не е подходящият момент за говорим за бъдещето ми", коментира Лучано Спалети.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки