Неманя Видич пред Novsport: Бербатов е първо страхотен човек и след това футболист

Бербатов е първо страхотен човек и след това страхотен футболист, както се вижда. Много е трудно да дойдеш в голям отбор като Юнайтед и да играеш първата година както той се справя. Това заяви пред Novsport.com Неманя Видич, който бе единият от голмайсторите за Манчестър при победата на „Олд Трафорд” на Интер с 2:0 в срещата реванш от Шампионската лига.

Неманя Видич пред Novsport: Бербатов е първо страхотен човек и след това футболист

Бербатов е първо страхотен човек и след това страхотен футболист, както се вижда. Много е трудно да дойдеш в голям отбор като Юнайтед и да играеш първата година както той се справя. Това заяви пред Novsport.com Неманя Видич, който бе единият от голмайсторите за Манчестър при победата на „Олд Трафорд” над Интер с 2:0 в срещата реванш от Шампионската лига.

„Винаги е хубаво, когато отбележиш, особено в такива важни мачове. Бях много щастлив, това бе голям мач за нас. След като вкарахме първия гол, бяхме малко нервни. Дадохме на Интер няколко добри шанса, но в крайна сметка спечелихме и това беше най-важното за нас”, заяви Видич.

Той обясни, че отборът не се притеснява, че ще има съвсем малко време за почивка преди дербито с Ливърпул. „Свикнали сме да играем два пъти в седмицата. За нас това е друг голям двубой и се надявам да продължим в същия дух. Разбира се, за нас щеше да е много по-добре да почиваме цяла седмица, но както казах сме свикнали да има и такива моменти”, заяви сърбинът.

*Интервюто можете да чуете в аудио файла

Кирил ЕВТИМОВ

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки