Любо Пенев: Връщам Пиетробон в ЦСКА, ако е читав, ще остане

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев обяви сензационно, че придобилият голяма известност с трансферната си сага през зимата Херман Пиетробон ще се върне в тима, предаде репортер на Novsport.com.

Любо Пенев: Връщам Пиетробон в ЦСКА, ако е читав, ще остане

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев обяви сензационно, че придобилият голяма известност с трансферната си сага през зимата Херман Пиетробон ще се върне в тима, предаде репортер на Novsport.com.

 
„Пиетробон се връща в тима по мое желание. Не е вярно, че от БАТЕ (Борисов) не го искат. Той се завръща в ЦСКА по изрично мое настояване, за да се запозная с качествата му. Ако е читав, ще остане”, заяви лаконично новият наставник на „армейците”. Аржентинецът ще се завърне в София утре вечер.
 
„Не обвинявам Тошко Янчев за жълтия картон с Беласица, който го вади от мача срещу Сливен. Той предотврати опасна атака на съперника чрез нарушението си. Няма обаче да толерирам жълти картони след спорове с играчи на противника или съдията.”, добави Пенев, който говори и за селекцията на тима.
 
„Не е нормално да тренирам 35-40 човека. Затова водя група от около 22-ма футболисти, а другите се готвят с дублиращия отбор. Не мога сега да определя кой от тях може да бъде повикан в основната група, защото победата над Беласица не е мерило. Трябва да ги видя срещу по-силен отбор”, сподели Пенев.

Пенев заяви още, че ще търси реванш за загубата от Сливен през есента в следващия мач, който възпитаниците му играят от първенството.

Здравко Лазаров започва тренировки с топка в следващите дни и след като Пенев получи становището на лекарския екип на отбора, ще прецени дали нападателят ще се включи в някоя от следващите срещи на ЦСКА.
Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки