Любослав Пенев: Вървим по-правилния път, но ни предстои още много работа

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много доволен от победата с 3:0 над Сливен. Той отбележи, че отборът върви по-правилния път. „Вървиме напред. Радвам се, че успях да постигна втора поредна победа начело на тима. Работихме през цялата седмица и имахме повече време, за да се подготвим. Това е стилът на игра, който искам да налгам. Отборът има потенциял, но ни предстои много работа. Спечелихме много важни точки и се целим напред към първото място. Предстои още много работа за в бъдеще", заяви Пенев.

Любослав Пенев: Вървим по-правилния път, но ни предстои още много работа

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много доволен от победата с 3:0 над Сливен. Той отбележи, че отборът върви по-правилния път, предаде репортер на Novsport.com

„Вървиме напред. Радвам се, че успях да постигна втора поредна победа начело на тима. Работихме през цялата седмица и имахме повече време, за да се подготвим. Това е стилът на игра, който искам да налгам. Отборът има потенциял, но ни предстои много работа. Спечелихме много важни точки и се целим напред към първото място. Предстои още много работа за в бъдеще", заяви Пенев.

"Мисля, че играхме добре. Започнахме добре мача. През първата част правихме постепенни атаки и завършихме в крайна сметка добре. Важното е, че момчетата се стараха и играха с желание и настроение. Това е важното. Ние ще се съобразим с мачовете си и физическото състояние на футболистите и няма да има някакви адски натоварвания. Имаме поглед върху индивидуалното състояние на всеки един футболист, за да няма проблеми с контузии. Всяка седмица ще наваксваме върху подготовката, било то тактическа или физическа", допълни треньорът на ЦСКА.

"Исках да имаме в лявата зона човек с ляв крак и затова избрах Чипев. В нашия  тим нямаме левичари и това ме ограничава в избора ми. Исках да видя ляв крак от лявата страна и момчето се справи прекрасно със задачите си. Предупредих футболистите, че ако имат контузия или се изморят няма проблем да ги сменя. Удоджи свърши много работа на терена и съм доволен от него. Мисля, че беше в точния момент на точното място. Той се представи прекрасно в мача. Искам да похваля също и отбора на Сливен, защото тои е наистина много сериозен противник. Те изглеждаша добре на терена и който гледаше мача, щеше да го види. Два мача са много малко, за да говорим. Нека да продължим с другите мачове. Чакат ни много мачове и все още не сме решили нищо. Моите намерения са да играем в Европа. Това разбира се минава през първото място. Спира мача със Сливен и мислиме само за мача с Локо (Пд). Ще играем мач за мач отсега нататък", завърши пресконференцията след мача Любослав Пенев.,

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки