Костадин Ангелов: Бяхме смели и победихме

Наставникът на Витоша щастлив от успеха

Костадин Ангелов: Бяхме смели и победихме

Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви след успеха над Нефтохимик, че отборът е бил смел и е успял да победи.



„В интерес на истината вярвах, че ще може да победим. Аз не вярвам в случайности. Всички момчета заслужиха това с духа, който показаха през цялата година. Ние разполагаме с добри играчи и това е основното нещо, което се видя и днес. Постигнахме този успех с вяра и позитивизъм, което се стремим да показваме през цялата година“, коментира Ангелов, цитиран от ГОНГ.



„Няма как цяла година като си правил нещо, в един мач да направиш друго. Ние бяхме смели и успяхме да победим. Тук е мястото да благодарим на човека, който стои зад прогреса на този отбор. Трябва да благодарим на президента“, добави треньорът на Витоша.



„Преди десет години нямах опит. Тогава част от успеха бе благодарение на късмета. Опитът е по-различен. Мисля, че този отбор е по-силен в сравнение с тима на Видима. Ние в момента имаме уникален шанс да покажем себе си, да покажем нашия стил и да придобием опит. Няма да правим крупни селекции. Един отбор трябва да се надгражда. Не съм мислил за селекцията. След една седмица трябва да започнем подготовка. Нямам никаква представа как ще продължат нещата. Къде ще играе отборът в Първа лига ще се коментира допълнително“, каза още Костадин Ангелов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки