Дубълът на Славия разгроми Локо (Мездра)

Дубълът на Локомотив записа тежка домакинска загуба с 1:4 от Славия в среща от 17-ия кръг на първенството на Дублиращата група, предаде кореспондент на Novsport.com. През първата част "белите" набързо вкараха три гола и тотално обезличиха съперника си. Мачът бе далеч по-интересен от вчерашното безлично равенство между представителните отбори в "А" група.

Дубълът на Славия разгроми Локо (Мездра)

Дубълът на Локомотив записа тежка домакинска загуба с 1:4 от Славия в среща от 17-ия кръг на първенството на Дублиращата група, предаде кореспондент на Novsport.com. През първата част "белите" набързо вкараха три гола и тотално обезличиха съперника си. Мачът бе далеч по-интересен от вчерашното безлично равенство между представителните отбори в "А" група.

Още в началото Фаусто проби по дясното крило и стреля, но топката мина встрани от вратата на Петров. Постепенно Славия  упражни натиск и в 5-ата минута можеше да открие резултата чрез Дреновички. В 16-ата минута след изпълнение на корнер Самокишев получи топката в наказателното поле, ударът му срещна напречната греда, след това тупна и се оплете в мрежата зад Георгиев.

Пет минути по-късно Симеон Мечев изведе Костов зад отбраната на „железничарите”, който леко чукна топката в долния десен ъгъл за 0:2. В 25-ата минута „белите” направиха резултата класически. Мечев шутира от 25 метра, топката се удари в напречната греда, а след това и в гърба на Георгиев преди да влезе във вратата.

В 32-та минута Лоттас центрира в наказателното поле към далечната греда, Каранейчев стреля с глава, но ударът му бе избит от голлинията. Три минути след това след разбъркване в полето на „белите”, Лоттас чукна топката към Тодор Симов, който овладя и намали резултата.

В края на полувремето след центриране от корнер отново Самокишев овладя топката и направи резултата 1:4.

През второто полувреме нямаше много опасни положения и пред двете врати, като домакините така и не успяха да материализират териториалното си предимство.

В 49-ата минута Лоттас центрира опасно в наказателното поле на Славия, но защитата на „белите” се справи.

В 65-ата минута след разбъркване в полето на Славия, топката попадна в младежкия национал Филипов, но ударът му мина над вратата. В ответната атака Кристиян Кръстев отне топката и подаде на Мечев, който се измъкна от защитата на „железничарите”. Той подаде на непокрития Васев, който обаче беше в засада.

В 67-ата Каранейчев и Лоттас направиха хубаво двойно подаване, но ударът на последния мина над гредата. В 78-ата минута вратарят Георгиев напусна неразчетено наказателното поле на мездренчаи, топката рикушира в играч на „белите” и попадна в Кръстев. Той веднага стреля, но ударът му мина на сантиметри покрай гредата.
 
До края на мача с пропуски за Локомотив се отличиха Каранейчев и Симов, докато Самокишев и Кръстев можеха да направят победата на Славия още по изразителна.

Локомотив (Мездра) - Славия 1:4
0:1 Самокишев 16’
0:2 Костов 21’
0:3 Мечев 25’
1:3 Симов 35’
1:4 Самокишев 41’

Локомотив: Георгиев, Филипов, Янков, Ласина, Галип (78’ Е. Петков), Лоттас, Ангелов, Каранейчев, Фаусто, Христов (13’ Кътов), Симов (80’ П. Петков)

Славия: Петров (46’ Младенов), Богданов (46’ Пенчев), Велагич, Самокишев, Дреновички, Лопес, Габаров (46’ Кръстев), Мечев, Здравков, Гущеров (46’ Васев), Костов (74’ Георгиев)

Жълти картони: Лоттас, Фаусто (Локомотив); Габаров (Славия)

Главен рефер: Петър Иванов

Стадион: Локомотив, изкуствен терен

Зрители: 200

Пирин официално потвърди участие в елитната група до 19 г.

Пирин потвърди официално тази сутрин участието си в новосформираната елитна група до 19 г., която ще се явява заместител на дублиращото първенство, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.

Шефът на реферите: Съдиите се постараха да бъдат обективни

„Тази пролет нямаше натиск върху съдийската комисия и върху съдиите от страна на футболните президенти”.

Дубълът приключи ударно - 5:0 над Своге

Момчетата на Петко Петков размазаха 5:0 Спортист в Ловеч.

Сливен победи Левски в Дублиращата група

Пред около 100-на зрители на тренировъчното игрище на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен двата отбора изиграха двубой изпъстрен с много положения и пред двете врати

Дубълът на ЦСКА сгази Черноморец

4:0 за "армейците" над "акулите" в Дублиращата група

Литекс завърши по шампионски и в Дублиращата група

Дублиращият отбор на Литекс и шампион в групата постигна поредната победа. Момчетата на Петко Петков удариха 2:1 Берое в Стара Загора. Димитър Георгиев отбеляза и двата гола за ловчанлии. Първото полувреме бе равностойно, но след почивката "оранжевите" имаха пълно превъзходство и изпуснаха още няколко положения.

Черно море би ЦСКА в Дублиращата група

„Моряците” спечелиха с минималното 1:0

Черноморец разгроми Локомотив (Сф) с 4:0 при дубльорите

Черноморец (Бургас) разгроми днес Локомотив (Сф) с 4:0 в мач от предпоследния, 29-ти кръг на първенството в дублиращата група

Еньо с два гола за дубъла

"Сините" отвяха Монтана с категоричното 5:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки