Венци Христов дебютира с хеттрик за "финансистите"

Посветиха победата на Стенли

Венци Христов дебютира с хеттрик за "финансистите"

 Бившият нападател на Берое, Левски и Нефтохимик - Венцислав Христов, който в момента е без отбор, демонстрира отлична форма. Нападателят с радост прие поканата да подсили футболния отбор на Министерството на финансите (МФ), като блесна с хеттрик. Христов демонстрира класата си в мача на тима срещу "Ксерокс България", спечелен с категоричното 10:1. 

 
Игралият осем пъти с националната фланелка на България нападател се включи с огромно желание в двубоя и през голямата част от мача демонстрира безспорните си умения. Другите в тима на МФ бяха Кирил Евтимов, Велин Пеев, Асен Захариев, Георги Николов и Здравко Бечев-Чилика. 
 
В началните минути "финансистите" натиснаха съперника и логично поведоха с 2:0 след голове на Пеев и Христов. В този период само фамозните намеси на стража на съперника Жоро Попов попречиха резултата да се покачи. От своя страна съотборниците му започнаха по-често да поглеждат вратата на Здравко Бечев, като така се заредиха положения и пред двете врати. Полувремето приключи при 3:1 в полза на отбора на Евтимов, Пеев и компания.
 
Освежени след краткия отдих "финансистите" стартираха вихрено втората част и след поредица от красиви попадения покачиха ударно преднината си до 8:1. Особено качествени бяха комбинациите в нападение, където видимо си пролича футболната класа на Венци Христов. Именно той, Велин Пеев и Кирил Евтимов дейно подпомагани от Жоро Николов бродираха атаки с едно докосване и пасове в „чешки улички“, които оставаха неразгадани за опонента им. Силите на „Ксерокс България" се изчерпаха и до края на двубоя след ювелирни асистенции на Венцислав Христов, Пеев реализира още два гола за крайното 10:1 в полза на МФ.
 
Отборът на Министерсвото на финансите посвещава победата на екс-капитана на националият отбор Стилиян Петров, който вчера отпразнува рожден ден, с пожелание за крепко здраве.
 
Реализатори за МФ: Велин Пеев-6 гола, Венци Христов-3 гола, Кирил Евтимов-1 гол.
 
Съставът на "Ксерокс България": Дечо Георгиев (1 гол), Жоро Попов, Петьо Георгиев, Ники Иванов, Веселин Михайлов и Димитър Николаев.
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки