Mишо Александров: Левски и ЦСКА направиха хубав мач, въпреки кризата

Павел Виданов бе най-добър, отсече Александров

Mишо Александров: Левски и ЦСКА направиха хубав мач, въпреки кризата

Един от най-талантливите юноши на ЦСКА Михаил Александров, който в момента играе в немския Борусия (Дортмунд), остана доволен от видяното в дербито между Левски и ЦСКА. Той смята, че дузпата за ЦСКА е правилно отсъдена, без да проявява пристрастия.

"Нямах възможност да гледам мача на живо, но след срещата го гледах на запис и обърнах особено внимание на момента, в който съдията даде дузпа за ЦСКА. Не искам да прозвучи, че все едно защитавам моя отбор, но според мен наистина имаше дузпа в ситуацията и съдията бе прав с отсъждането си. Ясно се вижда, че Живко Миланов преплете краката си в тези на Здравко Лазаров и по този начин го спъна и му попречи да си отиграе положението. Твърдо смятам, че няма симулация в ситуацията.

Като цяло бях изненадан от качеството на игра и от феновете на двата отбора, които спретнаха един футболен празник. За мен ЦСКА И Левски ще бъдат винаги основни претенденти за титлата, въпреки че в момента и двата отбора се намират в кризистно положение. Като футболист и фен бих дал най-добрата оценка в мача на младия защитник Павел Виданов, който игра страхотно в това дерби.

Той е все още млад и неопитен, но се справяше с по двама играчи на Левски и предотврати няколко опасни ситуации. В другите срещи забелязвам, че отборът на Черно Море показва много приличен футбол с който може да застраши всеки един отбор, а и имат много добри изпълнители в момента", заяви Александров. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки