Ейре се уплаши, че Бербатов може сензационно да се завърне за мача

Съотборникът на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед и национал на Ейре Джон О`Шей е на мнение, че капитанът на българския национален отбор изненадващо може да се завърне в предстоящата квалификация между двете страни. Както е известно, деветката на Юнайтед е с травма и по лекарски прогнози би трябвало да не играе в следващите 2-3 седмици. О`Шей обаче е на съвсем друго мнение.

Ейре се уплаши, че Бербатов може сензационно да се завърне за мача

Съотборникът на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед и национал на Ейре Джон О`Шей е на мнение, че капитанът на българския национален отбор изненадващо може да се завърне в предстоящата квалификация между двете страни. Както е известно, деветката на Юнайтед е с травма и по лекарски прогнози би трябвало да не играе в следващите 2-3 седмици. О`Шей обаче е на съвсем друго мнение.

"„Точно говорих с О’Шей и той ми каза, че никога не се знае. Той може да се появи по-късно. Надяваме се, че той няма да играе. Той е най-добрият им играч. Джон каза, че не е аут със сигурност. Никога не се знае, той все още може да участва. Ще изчакаме и ще видим. Ще бъде сензация, ако той се появи в игра късно, имайки предвид, че чухме, че той няма да бъде тук", заяви съотбирникът на O`Шей в националната формация на Ейре Кевин Доил.

Той не е на милион мили разстояние в Манчестър”, каза още голаджията на Рединг Кевин Дойл, който се притеснява, че Берба може да играе в този мач.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки