Марк Хюз: Мартин Петров и Робиньо може да играят заедно

Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз ще трябва сериозно да помисли, как да намери място на терена на Мартин Петров и Робиньо. И двамата предпочитат да играят от лявата част на терена, но Хюз вярва, че може да се намери компромис.

Марк Хюз: Мартин Петров и Робиньо може да играят заедно

Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз ще трябва сериозно да помисли, как да намери място на терена на Мартин Петров и Робиньо. И двамата предпочитат да играят от лявата част на терена, но Хюз вярва, че може да се намери компромисно решение. Така няма да му се налага да държи един от двамата на резервната скамейка. Българският национал е много близо до завръщането си в игра, след тежката контузия в коляното, като според някои прогнози той можеше да отсъства до края на сезона.

„Любимата позиция на Робиньо е отляво, но той може да играе и зад нападателите. Убеден съм, че може да пусна него и Петров едновременно на терена. Ако имахме на разположение Мартин през изминалата част от сезона, това щеше да ни даде допълнителни алтернативи. Щяхме да играем много по-вариативно, а оттам противниците ни определено щяха да изпитват много сериозни проблеми. Петров обича да пробива и центрира, а именно това ни липсваше през сезона”, заяви Хюз.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки