"Червената" мъка продължи и в Сливен след нулево реми с Локо Пловдив (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Смърфовете" доиграха срещата с 10 човека, Бандата с контузия още на загрявката

"Червената" мъка продължи и в Сливен след нулево реми с Локо Пловдив (ВИДЕО+СНИМКИ)

Отборите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) завъриха наравно 0:0 в мач от 3-ия кръг на „А” група и продължават без победа в родния шампионат.

 

„Червените”, които са наказани с лишаване от домакинство за една среща, приеха своя съперник на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен.

 

Пред погледа на евентуалния бъдещ изпълнителен директор на „армейците” Красимир Георгиев двата тима не съумяха да си отбележат гол.

 

Изключително неприятна новина на Стойчо Младенов поднесе Иван Бандаловски, който се контузи по време на разгрявката преди мача и вместо него започна Ангел Грънчов.

 

През по-голямата част от мача столичани имаха леко преимущество във владението на топката, но много трудно достигаха до голови положения.

 

Най-чистата ситуация през първата част все пак бе пред вратата на ЦСКА. В 24-ата минута Марин Петров намери с хубаво центриране Рангел Абушев в наказателното поле и последният стреля много силно от 3-4 метра, но Томаш Черни се намеси блестящо и отрази опасността.

 

„Червените” опитаха да натиснат своя съперник в началото на второто полувреме. Анисе обаче не съумя да се възползва максимално от добро центриране на Присо, пращайки топката на сантиметри встрани от сглобката на вратата.

 

В 71-ата минута и гредата помогна на Стефано Кунчев след перфектно изпълен пряк свободен удар от около 30 метра от страна на Антон Карачанаков.

 

Десет минути по-късно бившето „орле” имаше още една отлична възможност да донесе победата на ЦСКА, но отново след центриране на Присо, не успя да насочи топката с глава в полуопразнената врата.

 
 

В заключителните минути на срещата пловдивчани останаха с човек по-малко след като Даниел Георгиев успя само в рамките на 3-4 минути да си изкара два жълти картона.

 

Тимът на Стойчо Младенов обаче не съумя да се възползва от численото си предимство и по този начин продължава без победа в първенството, заемайки незавидната 12-а позиция с актив от 2 точки. Пловдивчани също нямат успех до момента след три равенства. Отборът на Локомотив е десети с три пункта.


szólj hozzá: c-l

Черно море държи солиден коз за успех срещу Пирин

"Моряците" не са губили от "орлетата" от шест години

Борусия (Мьонхенгладбах) хареса Дуа от Лудогорец

Нападателят е оценен на 5 милиона евро

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки