Крушарски отсече: Локомотив (Пловдив) не се продава!

Няма шанс за италианеца Бенедито Манчини

Крушарски отсече: Локомотив (Пловдив) не се продава!

Босът на Локомотив (Пловдив) отряза мераците на Бенедито Манчини, който обяви, че иска да купи клуба.

Вижте официалното становище по темата:

"По повод на тиражираните в медийното пространство твърдения, че „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926” АД ще смени своя собственик и че г-н Бенедето Манчини ще придобие основния пакет акции на Клуба, бихме искали да заявим следното:

 

1.     Към настоящия момент, притежаваните от г-н Христо Крушарски акции в „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926” АД не се предлагат за продажба и няма да бъдат продавани. Държим да отбележим, че г-н Манчини е надлежно уведомен за позицията на собственика по този въпрос. Всички твърдения в обратната насока, считаме за опити за дестабилизиране на клуба и уронване на престижа му.

 

2.      „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926” АД, в лицето на неговото ръководство и собственик, са отворени за конструктивни предложения за сътрудничество, които могат да доведат до още по – добри спортни резултати. Считаме, обаче, че подобни предложения следва да бъдат правени в съответствие с утвърдените правила за бизнес комуникация, при ясно и точно посочване на намерения, на поети ангажименти и всякакви други условия. Уверяваме всички фенове на отбора, медиите и останалите заинтересовани лица, че в случай на промяна на позицията ни, ще бъдат своевременно уведомени".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки